dimarts, 17 de maig del 2011

¡UTILIZA GOOGLE APPS!



UTILITZA GOOGLE APPS!

En aquesta tasca de l’assignatura de noves tecnologies, em après a fer un spot publicitari, que tracta sobre la promoció de Google Apps en la universitat Jaume I. Com ja sabem l’UJI a establert un projecte comú amb Google en un seguit d’eines de comunicació i col·laboració en línia.

En aquestes podem trobar entre altres eines: google docs, google calendar, google talk, gmail,.... Per tant en el nostre spot publicitari, vam escollir dos d’aquestes eines per donar a conèixer quins avantatges ens pot proporcionar Google Apps . Així doncs vam realitzar dues escenes paral·leles, en una es pot veure el abans, i en l’altra el després, segons s’utilitzen les noves tecnologies o no s’hi faja ús. D’aquesta manera veiem que utilitzant google docs, es mol més fàcil i ràpid crear un document de text a més de poder fer-ho a temps real i des de casa, que fer-ho de manera tradicional. Cal dir, que aquesta eina es la primera aplicació què s’està posant en marxa. També fem una comparació en utilitzar l’agenda convencional, per el google calendar, una manera innovadora d’organitzar-nos. Com a frase resum podem dir, que el futur ja està ací i es diu Google Apps.
Pel que fa a l’elaboració del vídeo vam utilitzar el Movie Maker per tallar i crear les diferents seqüències del nostre spot. D’aquesta tasca, també em aprés, que donar a conèixer qualsevol producte es més fàcil del que ens pensàvem, perquè tenim al nostre abast una gran varietat de programes per a utilitzar, tant sols es qüestió d’imaginació.

Link de youtube: http://www.youtube.com/watch?v=je3jxLF9TU8

Enamora't del núvol!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada